Programma

 
Klik hier voor het volledige programmaoverzicht

Uitslagen

 
Klik hier voor alle laatste uitslagen

WDS'19 1 - VCW 1 (2-2)

(12/10/20)

Door Tom Koeken

De voetbalmiddag begon al anders dan verwacht. Door een afgekeurd hoofdveld moest de wedstrijd WDS-VCW gespeeld worden op het nabijgelegen kunstgrasveld. Dit bleek in de beginfase geen probleem te zijn voor VCW, dat al in de eerste minuten een kans creƫerde.

Robbie kwam 1-op-1 met de keeper, maar zijn geplaatste bal in de linkerhoek werd gepareerd door de doelman van WDS. Niet veel later was het Jordi die met een gevaarlijke voorzet geen medespelers bereikte maar uiteindelijk de lat wist te raken. VCW bleef doordrukken en wist via een aanval over de linkerflank de 0-1 te maken. Tim gaf vanaf links de bal bij de tweede paal voor waarna Ard de doelman wist te passeren met een bal in de linkerhoek.

Daarna ontstond het eerste echte gevaar vanaf de kant van de Bredanaars. Na enig gerommel werd de bal op het doel geschoten maar Hans wist er een hoekschop van te maken. Het eerstvolgende moment was echter opnieuw voor VCW. Robbie kreeg de bal rechts op het middenveld ingespeeld, hij dribbelde een tiental meters richting de goal en eindigde met een laag schot dat de keeper uit zijn doel wist te houden.

Het was daarna opnieuw VCW dat aan zet was, ditmaal met bal die in de touwen eindigde. Ard wist met een prachtige steekpass door het hart van de verdediging Tim te bereiken, Tim speelde de bal om de keeper heen en plaatste de bal in het net, 0-2. Net voor rust kreeg WDS nog een corner die uiteindelijk van de lijn werd gehaald.

De tweede helft begon met een geflatteerd moment. Ard speelde binnen de zestien een aantal spelers uit waarna hij vervolgens met een tackle onderuit werd gehaald. De scheidsrechter besliste echter dat het geen penalty is.

Niet veel later was WDS aan zet, vanuit een corner werd de bal ingekopt door een helemaal vrijstaande speler van WDS, 1-2. VCW speelde na rust een stuk minder scherp dan ervoor. Het was daarom ook niet voor niets dat na slap verdedigen WDS opnieuw toesloeg. Door het centrum van VCW kwam een WDS speler 1-op-1 te staan met Hans en hij wist hem te verschalken: 2-2.

Vanaf dat moment bleef het onrustig op het veld en leek WDS sterker te worden. Er ontstonden echter geen grote kansen. In de laatste minuut van de wedstrijd werd een steekpass van Ruud op Glenn, die door kon lopen op de keeper, afgevlagd voor buitenspel. Het was echter zeer de vraag of dit buitenspel was, desalniettemin eindigde de wedstrijd in 2-2.

Agenda

Geen evenementen

Sponsors

Volg VCW