Programma

 
Klik hier voor het volledige programmaoverzicht

Uitslagen

 
Klik hier voor alle laatste uitslagen
Filter
 • Sinjaal juni 2020, de allerlaatste.


  sinjaal voorblad

 • Arjan Kwaaitaal en VCW verlengen contract

  Arjan Kwaaitaal is ook volgend jaar hoofdtrainer van VCW 1. Deze week verlengden de partijen het contract.

  Arjan heeft het, naar eigen zeggen, goed naar zijn zin bij VCW. Een groot gedeelte van zijn plezier haalt hij uit het werken met jonge talentvolle spelers en daar is bij VCW geen gebrek aan.

  Hij eist van zijn spelers dat ze fanatiek zijn en werken aan hun conditie. Plezier en verzorgd voetbal moeten hand in hand gaan en tot nu toe loopt dat op rolletjes.

  VCW kan wekelijks rekenen op een trouwe club fans die de hoofdmacht komen aanmoedigen en dat zorgt mede voor een goede sfeer op en rondom het veld.

  Voetbal zit Arjan in het bloed, hij is elke dag bezig met het spelletje en onderhoudt goed contact met alle spelers. VCW is vol lof over zijn betrokkenheid en kijkt met veel vertrouwen uit naar de tweede helft van het seizoen.

 • VCW JO17 Kampioen najaarscompetitie !

  Op 8 december is VCW JO17 na een thuis overwinning op Papendrecht kampioen geworden in de najaarscompetitie in de 4e klasse.

  In een seizoen van 11 wedstrijden zijn er 10 potjes gewonnen en 1 wedstrijd gelijk. Een prima score natuurlijk.

  Met een selectie van 18 spelers en speelsters is het vaak schipperen om iedereen elke week te laten spelen. Daarbij “levert” dit team ook wekelijks 3 of 4 extra hulptroepen aan de JO15 die juist weer een erg krappe selectie hebben. En dan ook nog eens de 3 dames die op zondag ook spelen bij VCW Dames 1 en enkele talenten die ondertussen zijn aangesloten bij de trainingen van de VCW selectie van 1 en 2. Al met al een dynamisch gebeuren binnen 1 team !

  Maar het kampioenschap is door deze geweldige club kinderen maar mooi binnen gehaald en met een gezellig feestje goed gevierd. Op naar de 3e klasse in de voorjaarscompetitie.

 • Webshop

  Vanaf nu is er de mogelijkheid om VCW-kleding en tassen via een webshop te bestellen, zie de button Webshop. Hier kunt u o.a. terecht voor een VCW trainingspak of sweater welke u ook nog kan laten bedrukken. Neem eens een kijkje voor de mogelijkheden.
  De website: Voetbalschoenen.com is opgericht door drie Soccer Center voetbalspeciaalzaken in West Brabant waaronder Soccer Center te Breda. Meer over de winkels vindt u op site.

Agenda

Geen evenementen

Sponsors

Volg VCW