Programma

 
Klik hier voor het volledige programmaoverzicht

Uitslagen

 
Klik hier voor alle laatste uitslagen
Filter
 • Allerlaatste uitgave Clubblad Sinjaal

  Allerlaatste uitgave van het VCW clubblad Sinjaal!!!
  Het VCW bestuur heeft besloten om in juni 2020 na 50 jaargangen de allerlaatste Sinjaal uit te brengen en tevens zal hiermee het seizoen 2019-2020 worden afgesloten.
  Indien je nog een bijdrage wil leveren aan deze uitgave dan graag de kopij uiterlijk zondag 7 juni aanleveren via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • VCW JO10-1 kampioen!

  jo10kampioen2018

  VCW JO10-1 kampioen!
  In de 3e klasse 05 van JO10-1 was het tot de laatste competitiedag spannend wie er kampioen zou worden. VCW voerde vrijwel vanaf de eerste competitiewedstrijd de ranglijst aan en had nummer 2, Unitas, halverwege maart op eigen veld al eens verslagen. Echter door een gelijkspel tegen middenmoter JEKA, begin mei, bleef het tot het einde toch nog spannend, omdat Unitas ook de overwinningen aan elkaar bleef rijgen.

 • Seizoensovergang

  Seizoensovergang
  De competitie 2017/2018 zit er voor bijna iedereen op. Sommige teams maken nog kans op een kampioenschap (JO10), andere teams spelen nog nacompetitie (VCW 1), en niet de minste teams hebben nog een bekerfinale in het voortuitzicht (JO9 en JO15, beide op 2 juni). Voor al deze teams is het bijzonder leuk als jullie ze komen aanmoedigen, het geeft de spelers energie!
   
  En hoewel we dus nog aan het afronden zijn, zijn bij VCW de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang. Het gaat dan om teamindelingen, gesprekken met vrijwilligers; trainers, coaches, leiders, en niet te vergeten scheidsrechters (want daaraan is een schrijnend tekort).
   
  Hierna willen wij je inzicht geven in de stappen die wij als organisatie, en de KNVB, moeten zetten om het komend voetbalseizoen allemaal weer op de rit te hebben.
 • VCW en de Avg

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Wat betekent dat voor een organisatie als VCW? De uitleg hierna is specifiek voor een vereniging als VCW geschreven.

  Europese wet

  Op 27 april 2016 hebben de Europese Commissie en de Raad deze Europese verordening aangenomen. Na een “gewenningsperiode” van 2 jaar wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (kortweg: Avg) van toepassing. In deze 2 jaar hebben organisaties de gelegenheid gehad om zich voor te bereiden op deze grote aanpassing. Deze verordening geldt voor het gebruik van persoonsgegevens door een organisatie als VCW; de verordening is niet van toepassing tussen personen onderling (mits niet uit hoofde van een verenigingsfunctie bij VCW).

Agenda

Geen evenementen

Sponsors

Volg VCW