Op de stip

Rabo ClubSupport

20200908 Rabo Clubsupport

 

VCW is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij VCW haar doel te behalen? 

Als Rabobank-lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor onze club & geweldig voor de buurt.

Inschrijven

Om een bijdrage te kunnen ontvangen moet de club zich inschrijven op de Rabobank Clubsupport website. VCW heeft dat inmiddels gedaan.

Inspiratie

Wil jij geïnspireerd worden waarom Rabobank ClubSupport zoveel betekent voor clubs en verenigingen? Kijk dan naar het promotiefilmpje. Zeg nu eerlijk, krijg jij geen tranen in je ogen als jij het geluk van al die mensen ziet?

Start met stemmen!

Op dit moment kun je jouw stem nog niet uitbrengen. Dat kan van 5 tot 25 oktober, maar alleen als je lid bent van de Rabobank.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rabobank!

100 jaar voetbal in Wagenberg vastgelegd in hardcover naslagwerk

’13 september verschijnen jubileumboek VCW en voetbalbier Spitske’’

foto bij stukje 't carillon vcw75WAGENBERG – “Het was een olifantsdracht, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Een kloek boekwerk over de historie van VCW, de trots van Wagenberg. Zondag 13 september vindt de bevalling plaats voor de sponsors en Vrienden van VCW. Hoe we dat in het vat gieten hangt af van de maatregelen rondom het coronavirus. Het idee is er al en om het bourgondische karakter van VoetbalClub Wagenberg te onderstrepen wordt dan ook Spitske ‘geboren’, het jubileumbier van VCW, een blond bier van hoge goesting,” lacht Peter Reniers, voorzitter van de jubileumcommissie VCW 75 jaar.

Door Michiel Peeters

Lees meer...

Belangrijkste regels omtrent COVID-19

Nu het voetbalseizoen weer is begonnen, willen we jullie graag op de hoogte brengen van de regels omtrent corona (COVID-19) op en rondom het terrein van VCW.

Algemene regels

  • Bij klachten, laat je testen en blijf in ieder geval thuis tot je de uitslag hebt.
  • Terug van vakantie of een reis uit een risicogebied (oranje), laat je testen en blijf in ieder geval thuis tot je de uitslag hebt. Houd de quarantaineregels aan.
  • Vermijd drukte.
  • Was regelmatig je handen en ontsmet regelmatig.

Gebruik kleedlokalen

  • Maximaal 6 personen tegelijk kunnen gebruik maken van de kleedkamers en alleen op anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Douchen met maximaal 2 personen tegelijkertijd alleen op anderhalve meter. Overige spelers wachten buiten.

Gebruik kantine

  • Gebruik de handgel bij binnenkomst.
  • Vul je naam en telefoonnummer en telefoonnummer in na ontsmetten.
  • Houd anderhalve meter afstand.
  • Ruim je leeg goed (glazen e.d.) zelf op.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.
  • Nuttig je consumptie zoveel mogelijk buiten.

 Eigen verantwoordelijkheid blijft het uitgangspunt. Wees verstandig en respecteer elkaar.

Agenda

Geen evenementen

Volg VCW