Op de stip

Filter
 • VCW JO7-1 is top!

  vcwjo7 is topDat de jeugd de toekomst heeft, is wel duidelijk geworden bij VCW in Wagenberg.

  De jongste jeugd van VCW is in de nazomer van 2017 begonnen met een 6-tal spelers. Door het enthousiasme van die spelers en door goede en fanatieke trainingen van Martijn, groeide de JO7-1 al snel uit tot maar liefst 11 spelers. Allemaal even gedreven en talentvolle jongens en meiden, die plezier hebben in het spelletje. In het begin van het seizoen werden onderlinge wedstrijdjes gespeeld tegen verschillende teams van SVT Terheijden.

 • VCW JO9-1 winnaar KNVB Jeugdbeker district Zuid 1

  vcw jo9 1 winnaar knvb jeugdbeker

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  VCW JO9-1 bekroont een prachtig voetbalseizoen met het winnen van de KNVB Jeugdbeker in het district Zuid 1. Vorige week was er al een klein feestje in de kantine van VCW Wagenberg, nadat de competitie succesvol werd afgesloten. Zaterdag 2 juni was daar de kers op de taart, toen in Terheijden op ‘neutraal terrein’ in een spannende wedstrijd WSC uit Waalwijk met 4-3 werd verslagen. De wedstrijd had alles van een bekerfinale in zich en was erg spannend, omdat de teams aan elkaar gewaagd waren. Na eerst met 0-1 achter te hebben gestaan kwam VCW verdiend met 2-1 voor en gaf daarna de voorsprong niet meer uit handen. Beide teams konden rekenen op flink veel aanmoediging door het publiek, dat in groten getale aanwezig was. Na het verlossende eindsignaal was de vreugde groot bij de jongens van VCW. Noud, Diego, Fedde, Dinand, Sem, Mees, Kyan en Lowie gefeliciteerd met deze topprestatie.

 • Oud-VCW-voorzitter Ad Verbunt overleden

  Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van

  Ad Verbunt

  Oud-voorzitter van onze voetbalclub V.C.W.

  Met diep respect nemen we afscheid van een geliefd mens.

  Wij wensen zijn naasten veel kracht en sterkte toe.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  clubkasOp donderdagmiddag 1 juni jl. heeft V.C.W. een cheque in ontvangst genomen van de Rabobank Clubkas Campagne. Fred van den Bosch van Rabobank Amerstreek kwam deze namens de bank overhandigen aan secretaris Anita Diepstraten. Deze manier van sponsoring, waarbij de leden van de Rabobank door middel van stemmen hun voorkeur konden geven aan meer dan 200 verenigingen, heeft voor V.C.W. het mooie bedrag van € 470,56 opgebracht.
  Dit betekent dat er 173 stemmen op V.C.W. uitgebracht zijn. 
  Daarvoor willen wij natuurlijk iedereen hartelijk bedanken. 

Agenda

Geen evenementen

Volg VCW