Op de stip

Filter
 • Voetbalquiz en Bingo gaat niet door

  In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Nuchter als we zijn, bekijkt het hoofdbestuur van VCW van dag tot dag welke activiteiten kunnen doorgaan. Houd de verschillende kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.
  Voetbalquiz (20 maart) en Bingo (27 maart) gaan niet door!
  20200312 Geen Bingo Corona Tekengebied 1
 • Maatregelen m.b.t het Coronavirus

  AFGELASTING
  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld.
  Ook alle door de KNVB georganiseerde bijeenkomsten in Brabant vinden geen doorgang. De genomen maatregelen gelden tot en met dinsdag 31 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. De afgelaste amateurwedstrijden zullen op een nader te bepalen datum worden ingehaald.

  De maatregel moet eraan bijdragen dat verdere verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Gisteren riepen de Brabantse veiligheidsregio’s op om de aankomende zeven dagen zo min mogelijk sociaal contact aan te gaan.

  TRAININGEN
  Het hoofdbestuur van VCW heeft in aansluiting op de maatregelen die zijn genomen door de KNVB besloten, dat alle trainingen voor alle teams worden opgeschort.

  KANTINE

  Het hoofdbestuur van VCW heeft besloten dat de kantine mede om voornoemde redenen dicht blijft.

  KAARTAVOND

  Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken.  Het hoofdbestuur is van mening dat het aantal niet-noodzakelijke sociale contacten, zoals het RIVM beschrijft, tot een minimum beperkt moet worden. De kaartavond vindt daarom geen doorgang.

 • Het nieuwe fluiten

  1200x630bb (2)

  De KNVB probeert clubs, voetballers en vooral ook vrijwilligers enthousiast te maken voor voetbal. Het maakt daarbij steeds meer gebruik van digitale media, waaronder apps.

  Ik wil graag voor beginnende maar ook ervaren spelbegeleiders en scheidsrechters de volgende app in de kijker zetten: Het nieuwe fluiten. In de verschillende app stores zoek je naar deze naam en het bijbehorende logo.

 • Foto's Engeland 2016

  Voor foto's van het Paasweekend zie het fotoboek"VCW - Re'al Gima Easter 2016" op Facebook

Agenda

Geen evenementen

Volg VCW