Seizoen 2020-2021

VCW 1 - Right-oh 1 (3-2)

(06-09-2020)

Zondag 6 september stond de eerste competitie wedstrijd op het programma, waarin de mannen van Arjan Kwaaitaal het op moesten nemen tegen Right-oh.

VCW heeft een prima voorbereiding gehad en ging daarom met veel vertrouwen het veld op. Dit resulteerde al snel in de eerste kans van de wedstijd, waarbij Robbie de bal voorgaf en Ard Baaij deze hard tegen de touwen kon schieten. Na amper één minuut voetballen stond het al 1-0.

VCW had voortdurend het betere van het spel en kreeg daardoor ook kansen. In de 16e minuut was het weer Ard die met een schot van randje 16-meter de keeper ditmaal net niet kon passeren. VCW bleef aandringen en kreeg via Martijn een mogelijkheid om te schieten. Deze kans werd verzilverd, waardoor het na 25 minuten 2-0 stond.

Bij de aftrap van Right-oh stond VCW nog niet helemaal goed en werd gelijk de lange bal gespeeld. Dit resulteerde in een grote kans, maar deze werd net naast geschoten.

VCW was de baas in de wedstrijd. Glenn kreeg een grote kans, maar schoot deze hard naast. In de 34e minuut volgde een grote kans voor Right-oh, waar Giovanni alle zeilen moest bij zetten om het schot te keren. Daarna volgde er een grote fout aan de kant van VCW; een bal werd terug gespeeld op de keeper die net te kort was, waardoor de aanvaller van Right-oh er net tussen kon komen en de 2-1 op het scorebord zette. Vanaf dat moment kreeg VCW iets minder grip op de wedstrijd. Tijd voor thee.

VCW wist dat het de 2e helft fel moest starten. Het begon dan ook aardig met een kans van Tim op aangeven van Glenn. In de 59minuut kreeg Robbie nog een goede kans alleen zag hij deze inzet gekeerd worden.

Rond de 65e minuut kreeg VCW het zwaar en moest er hard gewerkt worden om de punten in Wagenberg te houden. Right-oh kreeg zowaar af en toe een paar kleine kansen, al werd het nooit echt gevaarlijk. Dat ze sterker werden was duidelijk. VCW kwam er niet meer aan de pas en werd gedwongen tot verdedigen. In de 81e minuut viel de bal volledig verkeerd voor VCW. De ontstane situatie leek wel een flipperkast en nadat de bal na twee keer van de lijn was gered door Rik, werd hij dan toch binnen geschoten, 2-2.

Right-oh begon er steeds meer in te geloven. Maar toen 6 minuten later de 3-2 door VCW, na een perfecte bal van Jordy van Haperen, door Tim van Dongen werd binnen geschoten bleek dit genoeg om de 3 punten in Wagenberg te houden.

VCW wacht een zware bekerwedstrijd aankomende donderdag. Daarna moet de hoofdmacht op zondag om 14:30 aantreden in de uitwedstrijd tegen Pretoria Rotterdam.

Pretoria 1 - VCW 1 (1-1)

(13/09/2020)

Na een bizarre week voor de selectie van VCW, moest er worden aangetreden tegen Pretoria uit Rotterdam. Een club waar nog nooit tegen gespeeld was. Het was een mooie zonnige middag en ondanks een waslijst aan geblesseerden en afwezigen moesten de mannen van trainer Arjan Kwaaital een goed resultaat neerzetten.

Lees meer...

VCW 1 - DIA 1 (1-4)

(04/10/20)

Door Jordi van Haperen

Door de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen week werden aangekondigd is dit de eerste wedstrijd van het seizoen waarbij ons trouwe publiek niet aanwezig mag zijn. Desalniettemin moest de selectie van VCW aantreden tegen DIA uit Teteringen. Na een goede overwinning van afgelopen zondag tegen Dussense boys, waren de spelers vastberaden om de goede competitiestart door te zetten.

Lees meer...

Dussense Boys 1 - VCW 1 (1-4)

(27/09)

Door Ard Baaij

Het was een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, om een goede start van het seizoen te maken.

Na 2 minuten was de eerste grote kans al een feit, Ard Baaij gaf een voorzet op Robbie Kerremans, maar de keeper van Dussense Boys wist de bal te keren. VCW had de overhand en creëerde de meeste kansen.

Lees meer...