VCW jouw voetbalclub!

75 jarig bestaan VCW

11-10-2019

poster biernaamwedstrijd2Proost! Weer bijna weekend en vanuit ons de vraag; Verzin jij de naam voor het jubileumbier? Stuur ons een mail met de door jou bedachte naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb jij de leukste naam, dan win jij een fles van dit lekke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-09-2019

Vrijdag 14 augustus 2020 Openingsfeest met Prime!

poster opening1

 

07/09/2019

De eerste spandoeken zijn gisteren opgehangen!

jubileum spandoek

spandoek jubileum

 30/01/2019

Beste VCW’ers. 

In 2020 bestaat de mooie dorpsclub VCW alweer 75 jaar. Dit mogen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We hebben reeds een jubileumcommissie opgericht, welke aan de slag is gegaan met de eerste stappen richting het jubileumfeest.

We stellen ons even voor: Peter Reniers, Frans Lodewikus, Jan Gelens, Walter Couweleers, Marjolein Ravesloot, Floor Verschuren, Collin Rasenberg, Guus Boel, Dennis Rooijakkers en Wessel Verschuren.

Op dit moment zijn de eerste plannen al op papier gezet en is het werven van sponsoren al in volle gang. Ook zal er voor de vaste bezoekers van de kantine een leuke actie zijn, Vrienden van VCW75 waarbij een sponsorbord in de kantine komt te hangen. Deze mooie feestweek staat gepland van 14 t/m 23 Augustus 2020, waarbij wij 8 dagen voor een leuk en feestelijk programma zorgen voor jong en oud. Noteer deze data alvast in uw agenda want dit wilt u zeker niet missen.

Wij zullen u nog regelmatig op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen de jubileumcommissie en nemen jullie zo mee richting een wederom onvergetelijk jubileum feest.

Sportieve groet,

De jubileumcommisie