Aan- Afmelden

Op deze pagina vindt u informatie voor:

    • Leden
    • Donateurs
    • Sponsors

 

Lid worden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Als u de link aanklikt kunt u het PDF-bestand downloaden op uw computer. Daarna kunt u het invullen en opslaan. Daarna print u het formulier uit en levert het ondertekende exemplaar in bij de ledenadministratie. U mag het ook inscannen en via e-mail toezenden. Let u in het bijzonder op de vragen over privacy. Het is mogelijk dat mensen foto's of video's maken omdat zij het team of een bepaalde speler een warm hart toedragen. Wanneer het beeldmateriaal op social media verschijnt, heeft VCW daar geen invloed op.

VCW zal van tijd tot tijd mogelijk ook foto's plaatsen. Het gaat dan om bijvoorbeeld de teamfoto, een jubileum, jubilaris of huldiging. Het gaat nooit om commerciële activiteiten, VCW is een vereniging die (de gegevens van) haar leden beschermt. Wij wijzen u ook op uw recht op privacy. 

Er geldt geen plicht meer om een pasfoto aan te leveren. Via de KNVB voetbal-app is het mogelijk om een foto te maken en die bij de speler plaatsen.

 

Mutatie lidmaatschap

U kunt uw type lidmaatschap wijzigen via het formulier mutatie lidmaatschap.

U gebruikt dit formulier als u een wijziging wilt laten doorvoeren in uw lidmaatschap. Bijvoorbeeld u stopt met actief voetballen, maar u wilt nog wel lid van VCW blijven. U kiest dan op het formulier voor rustend lid. De contributie is voor elk type lidmaatschap anders. Het is voor ouders of verzorgers niet noodzakelijk om een mutatie door te voeren wanneer een actief lid (kind) van junioren naar senioren gaat. Dit wordt in de administratie automatisch bijgewerkt.

Als u de link aanklikt kunt u het PDF-bestand downloaden op uw computer. Daarna kunt u het invullen en opslaan. Daarna print u het formulier uit en levert het ondertekende exemplaar in bij de ledenadministratie. U mag het ook inscannen en via e-mail toezenden. 

 

Lidmaatschap opzeggen

U kunt zich afmelden via het afmeldformulier. 

Als u de link aanklikt kunt u het PDF-bestand downloaden op uw computer. Daarna kunt u het invullen en opslaan. Daarna print u het formulier uit en levert het ondertekende exemplaar in bij de ledenadministratie. U mag het ook inscannen en via e-mail toezenden.

 

Ledenadministratie

José Damen
Elsakker 13
4845 DA Wagenberg

of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Donateur of sponsor worden

Wanneer u VCW wilt steunen met een (eenmalige) bijdrage of voor een afgesproken termijn sponsoren, dan kunt u contact opnemen met Jack Rasenberg. Stuurt u hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.