Organisatie

Hoofdbestuur

 Voorzitter  Jack Rasenberg                                   
 Secretaris   Anita Diepstraten  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester   CornĂ© van Gils  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Wedstrijdsecretaris senioren   Pierre van der Korput   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 IT, Social Media, PR  Rob van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website  Rob van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Sponsors  Jack Rasenberg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jeugdbestuur

 Algemeen e-mailadres   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          
 Secretaris                                   Bob de Hoop  
 Wedstrijdsecretariaat  Ilse Havermans & Cindy Rasenberg    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Technische zaken  Guus Boel  

 

Commissieoverzicht