Jumpen!

Jeugdactiviteit: Jumpen!

Door VCW bestuur

Op 5 maart stond Jumpen bij Bounce Valley in Breda op de planning. Om 9.30 uur vertrok een bus vol met jonge voetballers richting Breda. De Ondersteuningscommissie heeft deze winteractiviteit voor de jeugd georganiseerd.

De jeugd genoot aanzienlijk van 2 uur jumpen. Het was leuk om te zien, dat zowel de jongste als oudste jeugdvoetballers hieraan wilden deelnemen. Tussentijds was er friet om de honger te stillen. Al met al een zeer geslaagde activiteit.

Het VCW bestuur bedankt de Ondersteuningscommissie en alle andere vrijwilligers voor de goede organisatie. In het bijzonder bedanken we Dutax Reizen voor het sponsoren van het vervoer van en naar de locatie.

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

2022-03-05T17:37:33+01:00
Ga naar de bovenkant