Jeugd2023-09-12T14:54:52+02:00

Jeugd

lidmaatschap

Als je jonger bent dan 18 jaar…

Dan behoor je nog tot de jeugd. Je bent een volwaardig lid van onze vereniging, maar je lidmaatschap ziet er een klein beetje anders uit. Zo krijg je best veel van de club, maar soms hopen we dat je een steentje bijdraagt. Zoals bij de Bloemenactie, waarvan de opbrengst ten goede komt van de jeugd.

Voor elke leeftijdscategorie worden gedurende het jaar activiteiten georganiseerd. Als je wat jonger bent ligt de nadruk wat meer op spelen. Als je wat ouder bent is veelal competitie een terugkerend element.

Als je op zoek bent naar meer informatie over de Pupil van de Week of de teamindelingen voor het nieuwe seizoen, moet je even naar beneden scrollen.

Inschrijven via KNVB

Je kunt je nu inschrijven bij onze vereniging via de website van de KNVB. Dat maakt de administratieve verwerking veel eenvoudiger.

Activiteiten

De ondersteuningscommissie organiseert gedurende het voetbalseizoen leuke activiteiten. Welke dat zijn, wanneer en hoe je eraan kunt deelnemen hoor je via je leider of via de ondersteuningscommissie. Soms zijn er kosten aan verbonden, dat hoor je dan ook.

Andere informatie

Via onderstaande links krijg je nog meer informatie.

Ga naar de bovenkant