Vragen2023-09-12T14:46:50+02:00

Contact

vragen en informatie

Veelgestelde vragen

Hier vind je aanvullende en nuttige informatie en antwoorden op vragen die je elders op de website misschien niet beantwoord krijgt. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, dan kun je het contactformulier gebruiken.

Hygiëne2021-06-29T19:45:04+02:00

Onze vereniging verplicht haar leden om na het spelen van een wedstrijd zich te douchen. Bij thuiswedstrijden voorziet onze vereniging in gescheiden kleedkamers voor thuis- en uitspelende ploegen.

Voor meisjes die spelen in een gemengd team, zijn geen gescheiden kleedkamers en douches beschikbaar. Zij krijgen dan de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedruimtes van de scheidsrechter. Vraag om toegang tot deze ruimte bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.

In goed overleg met de leider (coach) kunnen voor leden uitzondering van de regels worden gemaakt. Uiteraard is het delen van privé-informatie niet noodzakelijk.

Inschrijven, overschrijven en opzeggen2021-06-29T19:34:24+02:00

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via het formulier dat de KNVB via haar website beschikbaar stelt. Op onze website vind je de directe link bij aanmelden. Als je je aanmeldt dan wordt je niet alleen lid van onze vereniging, maar ook van de KNVB. Je gaat een (financiële) verplichting aan; de contributie voor een heel jaar moet worden voldaan. Die kun je in termijnen betalen.

Overschrijven
Als je onze vereniging wilt verlaten om ergens anders te gaan voetballen, dan moet je formeel opzeggen. Je alleen inschrijven bij een andere vereniging volstaat niet. Je moet ook aan je financiële verplichting hebben voldaan, anders wordt je overschrijving geblokkeerd.

Opzeggen
Als je onze vereniging wilt verlaten dan moet je formeel opzeggen. Gebruik daarvoor het webformulier. Ook in dit geval geldt, dat je de volledige jaarcontributie moet voldoen.

Kleding2021-06-29T20:27:36+02:00

Kleding
Elk spelend lid krijgt beschikking over een wedstrijdshirt van het team waarin hij (of zij) speelt. Dit shirt is eigendom van onze vereniging. Met uitzondering van de selectie zorgt elk lid zelf voor een witte broek en witte kousen. De shirts worden door de leden zelf gewassen.

Tijdens trainingen dragen leden eigen sportkleding en nemen zelf bidons mee. Voor en na wedstrijden zorgen leden zelf voor een sporttas, een handdoek, badslippers(!) en douchegel.

Beschermende middelen
Scheenbeschermers zijn te allen tijde verplicht. Dus ook tijdens trainingen.

Schoeisel en keepershandschoenen
Voetbalschoenen zijn geschikt voor spelen op gras; stalen noppen zijn niet toegestaan. Bij de jeugd zit in de wedstrijdtas een set keepershandschoenen die gebruikt kan worden tijdens wedstrijden.

Materialen
De vereniging zorgt voor ballen tijdens de trainingen en intrapballen voorafgaand aan wedstrijden. Tijdens trainingen maken trainers gebruik van pionnen, doelen (doeltjes), hoedjes en hesjes, die door de vereniging beschikbaar zijn gesteld.

Registratienummer KNVB2021-06-29T20:11:58+02:00

Als je lid bent van een voetbalvereniging krijg je een KNVB-registratienummer. Dit nummer is persoonsgebonden en uniek. Het is niet mogelijk om twee registratienummers te hebben, je kunt wel van twee voetbalverenigingen lid zijn.

Start en einde seizoen2021-06-29T20:09:23+02:00

Het voetbalseizoen begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Deze data zijn vooral van belang voor in- en overschrijvingen van leden en start van het nieuwe contributiejaar.

De trainingen starten doorgaans een aantal weken voordat de scholen weer beginnen.  De start is dus elk jaar anders en is zelfs mede afhankelijk van de trainer. De laatste trainingen zijn medio juni.

Aan het begin van elk nieuw voetbalseizoen wordt geïnventariseerd welke trainer en leider voor welke groep staat. Onze vereniging is sterk afhankelijk van vrijwilligers en ook wanneer zij beschikbaar zijn voor het geven van trainingen. Om die reden wordt pas in het begin van het seizoen duidelijk op welke dag de training van elk team is.

De wedstrijden worden zichtbaar op deze website en in de app van Voetbal.nl (registratie via KNVB-lidmaatschapsnummer noodzakelijk).

Trainen2021-06-29T19:59:21+02:00

Wanneer een team traint is zichtbaar op de teampagina. Als je nog geen lid bent en je wil deelnemen moet je dat vooraf doorgeven aan de trainer. Je kunt ook om toestemming vragen via het contactformulier. Je mag 3 keer deelnemen zonder verplichtingen.

Bij indeling kun je op basis van je geboortejaar zien bij welk team je kunt aansluiten. Lees ook de informatie over start en einde seizoen.

Ga naar de bovenkant