Sparen voor VCW Artikelen

VCW Bestuur

AH Made

Vanaf 5 september gaan wij samen met Albert Heijn Made een bijzondere samenwerking aanAlle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Albert Heijn supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee?

Van 5 september tot en met 30 oktober ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij Albert Heijn Made, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kun je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze Albert Heijn inleveren. Je krijgt dan een unieke code!

Via www.myclubstore.nl/ahmade word je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 3-4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Gepersonaliseerde artikelen

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Albert Heijn Made namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 5 september naar Albert Heijn Made en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Kaartavond

1 maart @ 20:00 - 23:30

Kaartavond

22 maart @ 20:00 - 23:30

Paasactiviteit

28 maart @ 18:00 - 20:00

Kaartavond

12 april @ 20:00 - 23:30

Kaartavond

3 mei @ 20:00 - 23:30

Afsluitdag, -toernooi

1 juni @ 12:00 - 21:00

2022-10-14T15:51:21+02:00
Ga naar de bovenkant