Laden Evenementen

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we weer gaan deelnemen aan het internationale voetbaltoernooi Easter Open, deze keer hebben we weer ingeschreven in Zuid. (voor meer info: www.easteropen.com)

Bij dit toernooi hebben zich o.a. clubs uit Nederland, Engeland, Duitsland en Denemarken ingeschreven. Naast de inschrijving voor het toernooi hebben we ook onze slaapplaats gereserveerd, we gaan overnachten in een kamphuis.

Momenteel zijn we het verdere programma aan het voorbereiden. Maar op dit moment is ons belangrijkste punt even het aantal te verwachten deelnemers.

Het verwachte programma is als volgt.

Vrijdag 15 april:

  • 14.30 uur Vertrek bij VCW
  • 17.30 uur Aankomst slaapplaats
  • 18.30 uur Avondprogramma

Zaterdag 16 + zondag 17 April:

  • We zullen deze dagen een dagdeel (ochtend of middag) voetballen en op zaterdag het andere dagdeel een activiteit gaan doen. Op dit moment is de toernooi indeling nog niet bekend.
  • Op zondag zullen we, afhankelijk van de toernooiresultaten, tussen 17.00 uur en 18.00 uur weer thuis zijn.

We hebben inmiddels één team compleet en mocht je nog willen deelnemen dan is dit mogelijk voor de spelers uit JO17 en JO15. Nog niet gereageerd of niets ontvangen stuur dan even een mailtje naar OC@vcw-wagenberg.nl en dan sturen we je de gegevens alsnog toe.

Ga naar de bovenkant