Interview Jens Prinse

Foto door Jan-Willem Herweijer

Nieuwe roeping Jens Prinse bij VCW

Door Voetbaljournaal.com

De negentienjarige Jens Prinse heeft altijd bij VCW gespeeld. Als vijfjarig jongentje was hij al te vinden op de vereniging. Helaas sloeg het noodlot toe en moest hij noodgedwongen stoppen met voetbal. Sinds dit seizoen coacht de oudste van de gebroeders Prinse daarom VCW 2.

De naam komt misschien al bekent voor, Jens is de oudste van de gebroeders Prinse. In tegenstelling tot zijn jongere broertje Sem speelt de negentienjarige trainer niet meer. Hij probeert het verschil te maken langs het veld door VCW 2 naar de overwinning te coachen. Toch werkt hij naast het leiden van zijn team aan zichzelf: “Ik studeer MBO niveau 4 Bouwkunde en als bijbaan werk ik bij DHL. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fitness om een beetje fit te blijven en ben natuurlijk geïnteresseerd in het voetbal, waar ik ook veel naar kijk”, vertelt hij.

Het artikel over Sem vind je hier.

Gebruik de rode knop om het volledige interview met Jens te lezen op Voetbaljournaal.com

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

2022-03-16T15:47:56+01:00
Ga naar de bovenkant