Feestje bij VCW!

Foto Splitt!

Feest bij VCW met DJ van Radio 538

Door VCW Bestuur

Op 30 april organiseert VCW samen met Splitt een feestelijke dag, die begint met een leuke pot voetbal van oud-VCW. Aansluitend worden de mensen in het zonnetje gezet, die al lange tijd lid zijn of die zich als vrijwilliger op bijzondere wijze hebben ingezet voor VCW. We hebben gedacht aan de inwendige mens, door Wietske Friture te vragen. En dan net voordat de schemering inzet wordt de avond ingeluid met een leuk stukkie muziek.

Dit feestje wordt mede mogelijk gemaakt door Splitt. Een super handige betaalapp om mee te betalen in de kantine. Door het verdwijnen van contant geld is het soms lastig om op een eerlijke en makkelijke manier een rondje te halen. Daarom kan je bij VCW nu betalen met Splitt. Je kunt het zien als ‘inleggen’, maar dan digitaal.

Zo kan één teamlid een rondje drankjes voor het hele team afrekenen. Het mooie is: je betaalt altijd alleen voor jouw eigen deel. Je kunt dus voortaan eerlijk en makkelijk drankjes halen voor het hele team. En als je een keertje afwezig bent, betaal je dus ook niet mee. Wil je toch een rondje geven, dan kan dat gewoon. Op de avond zelf loopt een medewerker van Splitt rond om uitleg te geven!

Hoe het werkt

  1. Download de Splitt-app via i.splitt.nl
  2. Open jullie eigen betaalgroepje
  3. Betaal met de app (door de QR-code op de kassa te scannen)

Tijdens het clubfeest op 30 april kan je uitsluitend met Splitt betalen. Zorg dus dat de app voor die tijd in gebruik is genomen door alle teamleden. Maak nu simpel jullie eigen betaalgroep  aan door de Splitt-app te downloaden. Dit kan via deze link: i.splitt.nl

Tijd Activiteit
16.00uur Kantine open
17.00uur Wedstrijd oud-VCW vs oud-Terheijden
18.15uur Huldigen jubilarissen
Lid van Verdienste
Bekendmaking vrijwilliger van het jaar
19.00uur Wietske Friture op Sportpark Heesterbosch
20.00uur Start Feestavond met DJ Marcel de Rooij
22.00uur Start DJ Niek van de Bruggen o.a. bekend van Radio 538
01.00uur Einde feestavond

Wij hebben er zin in! Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar info@vcw-wagenberg.nl of spreek een bestuurslid aan op het Sportpark.

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

2022-04-22T09:51:47+02:00
Ga naar de bovenkant