Verbouwing toiletgroep

Door VCW Bestuur

Fraaie nieuwe toiletgroepen

Zoals iedereen inmiddels al wel gezien heeft, zijn de toiletgroepen in het clubhuis volledig vernieuwd. De keuze om alles te vernieuwen is niet gemaakt uit luxe, het was helaas noodzakelijk.

Rond de jaarwisseling hebben de tegels in de entree en de toiletgroepen flinke schade opgelopen. Meerdere vloer- en wandtegels waren losgekomen van de ondergrond, gebroken en gescheurd.

Na inspectie bleek dat de schade niet fatsoenlijk te herstellen was en is besloten om alles te vernieuwen. Geluk bij een ongeluk was dat de competities grotendeels stil lagen. Niettemin hebben meerdere mensen en bedrijven tijd moeten vrijmaken om VCW snel te kunnen helpen bij deze klus.

De exacte reden van de schade is nog giswerk. Oudjaarsdag is er veel vuurwerk afgestoken in de nabijheid van het clubhuis en mogelijk hebben de effecten daarvan invloed gehad op het tegelwerk.

We bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Op de foto's zien we de sloopploeg hard aan het werk: Evert, Frank, Ivo, Wessel en Willem. VCW is zeer trots op het eindresultaat en dat zo veel mensen VCW hierbij hebben willen helpen!

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

2022-04-05T09:36:21+02:00
Ga naar de bovenkant