JO-09 Herfstkampioen

Herfstkampioen

Door VCW Bestuur

Vorige week zaterdag was het zover. Nadat in de weken ervoor DIA en Madese boys al aan de zegekar werden geregen was op 15 oktober TSC aan de beurt.

Met een uitslag van 2-17 gingen de roodhemden weer met een overwinning van het veld. Een terechte titel voor onze toppers. We stellen ze even aan u voor. Fedde en Guus onze keepers, die bijna alle ballen uit het doel ranselen. Zoë het slot op de deur die geen man doorlaat. De kilometervreters Femke, Tessa en Timo die maar gas blijven geven. Spits Bram met een kanon in zijn benen. De vleugels Max en Jannes die iedere tegenstander doldraaien. En de Maradona van het elftal Thymen die overal te vinden is. Kortom, een mooie reeks waar de jongens en meisjes trots op mogen zijn.

Platte kar

Natuurlijk kan zo’n prestatie niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom werd het team op de platte kar door ons pittoreske Wagenberg gereden. Gefeliciteerd!

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

2022-11-14T16:32:18+01:00
Ga naar de bovenkant