Sinjaaltje #6

Door Peter Reniers

Grote stap vooruit met nieuwe LED-verlichting op het B- en trainingsveld

Wij zijn trots om aan te kondigen dat het B- en trainingsveld binnenkort worden uitgerust met moderne LED-verlichting. Deze belangrijke stap is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de gemeente Drimmelen en de gezamenlijke voetbalverenigingen binnen onze gemeente. Samen hebben we het inkoopproces succesvol afgerond. De ervaren professionals van Oostendorp B.V. zullen de verouderde verlichting vervangen door energie-efficiënte LED-technologie.

Deze veelbelovende ontwikkeling is het resultaat van nauwe samenwerking tussen VCW, Madese Boys, HZ’75, s.v. Terheijden, v.v. Zwaluwe en de gemeente Drimmelen. Dankzij onze gezamenlijke inspanningen en vastberadenheid verbeteren we niet alleen de sportervaring van onze spelers, maar zetten we ook een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en energiebesparing.

De overstap naar LED-verlichting zal niet alleen zorgen voor betere belichting van onze velden, maar ook aanzienlijk bijdragen aan de vermindering van ons energieverbruik. LED-technologie staat bekend om haar energie-efficiëntie en lange levensduur, wat resulteert in lagere operationele kosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Dit initiatief toont ons commitment aan een milieubewuste toekomst.

Oostendorp B.V., een vooraanstaand bedrijf in verlichtingsoplossingen, zal verantwoordelijk zijn voor de installatie van de nieuwe LED-verlichting op ons sportpark “Heesterbosch”. Dankzij hun expertise en toewijding kunnen we verzekeren dat de verlichting van topkwaliteit zal zijn en voldoet aan de behoeften van zowel onze spelers als toeschouwers. Oostendorp BV is voornemens om in week 48 van dit jaar de oude verlichting te vervangen voor LED-verlichting.

Deze aankondiging markeert een mijlpaal in onze geschiedenis en belooft een opwindende nieuwe fase voor onze vereniging en de bredere gemeenschap. De nieuwe LED-verlichting zal niet alleen de sportieve prestaties verbeteren, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de duurzaamheidsdoelen van onze regio.

Wij, VCW, kijken vol enthousiasme uit naar de voltooiing van dit project en nodigen al onze leden, sponsoren, supporters en belanghebbenden van harte uit om de nieuwe LED-verlichting in actie te komen bekijken zodra deze operationeel is. Samen maken we de toekomst van onze vereniging en ons sportcomplex nog helderder en duurzamer dan ooit tevoren.

Het VCW Bestuur

2024-02-21T20:26:57+01:00
Ga naar de bovenkant