Wedstrijdverslag DIA – VCW

Vierentwintigste competitiewedstrijd

Door Jens Moerbeek

Op een warme zondag moest VCW uit naar DIA. De drie punten waren voor ons erg belangrijk in de strijd tegen degradatie. Met een jong en aanvallend elftal begonnen we vol goede moed aan een lastige pot.

VCW ging goed uit de startblokken op een zonovergoten sportpark de Gouwen. De eerste kans was voor Robbie en nog geen minuut later nog een kans, die hij in het zijnet schoot. In een gelijk opgaande eerste helft was het DIA die op voorsprong kwam door een misverstand achterin waardoor de bal over de doellijn hobbelde.

In de 21ste minuut van de eerste helft gaf Robbie een splijtende steekbal door het hart van de verdediging op Ard, die tekende voor de 1-1. Er waren in het vervolg over en weer kansen voor beide ploegen, maar er was geen bovenliggende partij.

In de 40ste minuut was er ruimte voor Martijn op de rand van de 16 meter. De keeper werd gedwongen tot een redding en tikte de bal over het doel. Zo gingen we bij een gelijke stand naar de thee.

Loon naar werken

In het begin van de tweede helft kwam DIA feller uit de kleedkamer, wat ervoor zorgde dat Giovanni een paar goede reddingen moest verrichten om VCW op de been te houden.

VCW kon niet makkelijk onder de druk van DIA uitvoetballen. Pas in de 18de minuut van de tweede helft had Robbie een schot op doel van randje 16 meter, maar wederom redde de keeper in de korte hoek. Met nog een paar kansen voor VCW in de slotfase probeerden we nog de winnende maken, maar met 1-1 mochten we tevreden zijn.

Volgende week zondag moet er in de derby tegen SV Terheijden gewonnen worden op sportpark Heesterbosch om het gat onderin weer te dichten. We gaan er alles aan doen om er een mooie pot van te maken. Aanvang 14.30 uur!

Deel dit verhaal, kies zelf je platform!

Kaartavond

1 maart @ 20:00 - 23:30

Kaartavond

22 maart @ 20:00 - 23:30

Paasactiviteit

28 maart @ 18:00 - 20:00

Kaartavond

12 april @ 20:00 - 23:30

Kaartavond

3 mei @ 20:00 - 23:30

Afsluitdag, -toernooi

1 juni @ 12:00 - 21:00

2022-05-23T16:33:34+02:00
Ga naar de bovenkant